Wednesday, 17 November 2010

awak yang hot, minta pandangan sekejap boleh?

maaf kalau post ini mengganggu adik-adik semua. aku faham kamu semua bz dengan hidup masing-masing. yelah, ada yang baru habis pmr sibuk nak buat fb, yang bakal ambil SPM pulak bz menghadap buku kononnya, dan pelbagai lagi macam jenis sibuk yang turut boleh dikategorikan sebagai sibuk poyo( buat-buat sibuk).

nak mintak tolong sikit je. ni ala-ala poll la.
Soalannya, jeng jeng jeng..

wajarkah aku balik Malaysia untuk cuti musim sejuk ini?

mudahkan soalan ni. aku percaya even kau orang darjah satu pun dapat jawab soalan macam ini unless ada yang rabun ayam tak dapat baca. soreyyyyy.

tapi memang sekarang ini tengah mempertimbangkan pro and cons isu ini. (*macam isu besar je kan uoallz =D)

PRO;
1. dapat makan apa sahaja tanpa mengasap dapur.
2. dapat spend time dengan kekasih kawan-kawan.
3. dapat spend time dengan family (* er, sepatutnya family come first baru kekasih)
4. boleh drive kereta. seriusly, rindu nak speed dekat highway doe. kat sini naik teksi baru dapat naik kereta.
5. boleh lepak sampai subuh dekat tepi pantai dengan kawan-kawan.
6. boleh tolong ayah dekat kebun

CONS;
1. syaitan-syaitan besar menunggu kepulangan aku.
2. tahap bersosial naturally meningkat dan bakal membuatkan ilmu-ilmu hilang.
3. bosan sebab kalau takde duit kena terperap kat rumah sajoorr.
4.bakal mendapat stress sebab internet kat rumah amat lah slowww.
5. juga bakal stress sebab kalau takde kereta kena la keluar naik tren kan. da la tren tu mcm siput.
6. sure kena fire oleh uncle and aunties aku dengan soalan,"eh, kau balik lagi, kau ni study dekat korea ke dekat kedah?" . grrr.

jadi , mintak tolong lah pandangan adik-adik sekalian tentang isu ini. terima kasih abang aku ucapkan. dan sebagai menghargai jasa adik-adik semua, abang dedikasikan sebuah lagu romantik berentak slow untuk adik-adik semua. akhir kata, majulah sukan untuk negara.

15 comments:

cupin cipon said...

lagu tu ak bg..bes kan..

Amin Lee said...

Balek jeeeee

melur said...

balik..g wedding azra jom!! :DD

dillataib said...

ahha.
no.6 paling best.

soklan paling byk ak terima.
hehe.

AdiE said...

x perlu blk..
stay je kat sane...

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/dh-siap.html

ajid said...

cupin ; lagu annual dinner aritu. sebak doe.

amin; insyaallah. would you be my driver for this holidays.haha

ajid said...

yatie; dia kawin bila weh? asal smua kawin awal.? kita bila lg nii? haha

dila; kan kan. FAQ tu kut.

ajid said...

adie; 1 vote tak yah balik dari anda. thnks. =D

melur said...

rasenye 16 dec..ari kamis..kat KL..
kita??mak abah restu kita jalan la..hahhaaha

tengku_fir21 said...

pulanglah...
lgpun dah puas main salji kat koea...
balik lah..kite blh makan sate kajang

Abdul Wafi said...

aww. aww. aww. balik laaaa.

ajid said...

yati; 16 still exam lagi la. hoho. kem slm kat dia eh

fir; nak belanja sate kajang ke?? =p

ajid said...

wafi; awwwww. insyaallah =D

hakimansor said...

abg,balik2!
haha
sebab boley tgk cerita 2 ALAM!
filem melayu abad ni yg meruntun jiwa,merobek hati dan bermacam2 lagi!
sampai klaw abg tgk pon kne papah kua pawagam kerana terkejut dengan 'magik" yg filem ni ada!haha

btw im hakim,follower br blog abg :)

ajid said...

hakim ; thanks for follow blog cikai ni =D

haha. 2alam tu ape cite ape.? katak eh *buat muka blur
sah hakim ni anti DDR. haha