Monday, 12 October 2009

orang kata benda elok dan manis itu datang nya lambat-lambat. dia x datang naik buraq kot.

hai semua. salam sejahtera . panjang sungguh tajuk yang aku tulis tu en. haha. korang anggap je aku terover ke mengada-ngada nak tulis panjang-panjang okay? ;DDD. okay cukup.
semalam hari lahir aku. tak fantastik pun. sebabnya bagi aku hari lahir adalah benda biasa kut. benda sama tiap-tiap tahun kan.

well, kebetulan semalam batch aku buat sambutan hari raya dekat seoul, so nak tak nak kena lah pergi kan. sebenarnya sumpah malas nak pergi seoul kot. jumpa kawan-kawan, ramai wish happy birthday, borak-borak, makan -makan, ambil gambar, mengarut-mengarut, bla bla bla...

see, tak ada apa-apa yang menarik pun kan. apa yang aku rasa paling menarik untuk hari lahir tahun ini adalah;

1. buat pertama kalinya ayah aku ucap selamat hari lahir.
selalu dia x ucap pun. dia just tahu hari tu hari lahir aku dan dia bawak keluar makan. jangan tanya hubungan kami baik ke tak. baik doh. dia selalu bagi aku duit lak kan. sayang papa. ahaha ;DD

2. cipta azam pergi kelab.
haha. sungguh menarik azam ni weh. idea ni datang masa tengah borak-borak dengan er seng. setan sungguh kamu ye er seng. haha ;DDD. jangan takut. aku hanyalah remaja 20 tahun yang ingin mengetahui dunia sosial, itu saje okay. ;))))))

3. ucapan hari lahir paling lambat datang daripada si dia.
aku memang dah tau dia akan ucap lambat. sebab dia boleh on9 dekat pejabat dia sahaja.tak kisah lah. yang penting aku di dunia khayalan aku okay. oh, kitorang dah merancang cuti musim sejuk nanti untuk pergi langkawi sama-sama. asyik-asyik pergi sungai congkak bosan pulak. weeewiittt ;D






14 comments:

DandelinoiD said...

ajid ada awek...huhu

k.A said...

happy belated besday.hahaha

fuyooooo.ni lg advance neh.lol

ajidraai said...

adib ; ahaha,no comment bro. ;DD

k.A ; thanks beb. ape yg advance nye?ahaha ;D

dark knight said...

asal kau hitamkan mata awek ko? ahhahahahah

weh aku umo 17 dah masok club kot..
apa ni umo 20 baru simpan angan2 ;p

ajidraai said...

nizam ; asal kau tukar dark knight weh.haha

aku hitamkan sbb dye tak nak glamer doe. ahaha,aku agak skema n suci doe time skola menengah.. ;)))

zayer said...

ajid ; buraq2 jgn sebut,ta bayek,tuh haiwan ajaib! =.=

tajuk ko mmg sgt pjg,bace tajuk je dah tau pe ko nak cite? [yeke] haha XDD

syg papa ko gak,haha X) [saje tumpang kasih syg papa org even aku pun ade papa gak,???] (-_-)??


yeyeh,die dah ade awek,soo officialy awek sbh ko yg aku dah poskan tpakse aku kensel !! noNonO!! hoho XDD

melur said...

oit.
ko bajet ko ttup name n itamkn mate aku xknl r gadis 2??
hahahhah =))

nizam baharin said...

ahahaha kau tak tau ke aku ada dua identity.. ala terbagi tau lak kat kau sbnrnya aku batman..ahhahah ;p

zayer said...

nizam ; haha,batman ke BADman?? ;ppp

ajidraai said...

zayer ;pasni aku tulis unikorn pulak.haha

lain kali aku tulis tajuk je pastu soh kau teka ape aku nak cite boleh?

ala,xyah la kensel doh. laki leh kawin 4 en.ahaha ;D

ajidraai said...

nizam ; zayer kata sbb kau batman la kau tak pat tido malam.

melur ; alaaa,saje je.. diam2 eh melur..haha ;DD nanti aku belanje aiskem pop 20sen.

nizam baharin said...

erkk time bila kau ngan zayer join forces kutuk aku ni..ahahha.
nak awek korea ajid..*aku rasa dah lima kali dah aku mintak kau awek korea..tapi takde tindakan susulan pon* hee ;p

zayer said...

ajid ; unikorn bleh! buraq2 jangan! hoho x.x

okeh2,aku cube teka,klu dpt teka,aku dpt ape?

ni ar org islam,menyalahgunakan fakta kahwin 4 ituh,hahaha..

nizam ; lorhh,rilek arh,klu terase pegi terjun kolam

ko nih mcm2 awek ko nak eah,kan berlambak minah saleh kat manchester tuh..hoho

kan ajid?

Countess Miem said...

lol FB in Malay. Mantap lah

The girl mesti nama dia Aisyah kan?