Wednesday, 30 September 2009

kalau melaka bandar sejarah, Port DICKson bandar ape?

hey, salam sejahtera semua. kau semua kenal Port DICKson tak? popular en. aku sayang tempat tu wooo. lantak korang la nak cakap laut Port DICKson kotor lah, penuh taik lah. dari kecil sampai sekarang kat situ je lah kampung yang aku ada. yelah, kalau mak bapak korang kahwin en, selalunya korang ada dua kampung. sebagai contoh, satu kampung hulu langat, lagi satu Port DICKson. paham?

aku pula ada satu saja kampung. Port DICKson lah weh. mana tak nya, mak bapak kahwin satu kampung. dua puluh tapak je jarak rumah arwah nenek lagi satu. so, jangan lah cerita pasal korang balik kg ape semua en, aku x paham perasaan dan feeling balik kampung.

ok ok, balik kepada cerita Port DICKson tadi. selalunya kalau kawan-kawan aku tanya, "kau asal mana weyh?nampak macam indon je" , ataupun "weyh, ko budak mana?kerek je aku tengok" , ataupun, "kau balik mana nanti cuti?" aku pon harus lah cakap sesuatu jawapan yang high class, high fashion, high sosial dan menjadi ingatan kepada orang tu.

jawapan aku, "Port DICKson..bandar maksiat". cool ayat ni en?hahaha ;pppp

jangan di tanya kenapa. nak tahu pergi sendiri. iye, mungkin tiada apa-apa berlaku pada waktu siang, tapi menjelang malam hari mula lah aktiviti-aktiviti nocturnal. kau orang paham en?
kalau aku terangkan dalam-dalam kang kau orang terhorny pulak en. hahahaha ;ppppp
tapi banyak-banyak hotel kat situ, kat dalam kancil, kelisa juga menjadi pilihan. weh,x sempit ke? haha ;DD

tapi nampaknya selepas ini aku dah tak boleh panggil nama Port DICKson bandar maksiat lagi.
Port DICKson dah ada nama baru. semalam tengok berita harian, dia tulis Port DICKson bandar tentera darat. bagus-bagus. nampak tough, kental, dan gagah walaupun nama itu tidak berapa nak komersial. untuk pengetahuan kau orang, tentera-tentera itu salah satu punca aku panggil Port DICKson dengan nama bandar maksiat. maaf Port DICKson, rasanya aku akan terus menggelar kau bandar maksiat. haha;ppp


p/s; jangan tanya kenapa aku tulis port dickson macam itu, untuk tujuan publisiti sahaja okay.haha ;ppp

29 comments:

nizam baharin said...

portDICKson ahahhah cuba kau translate dlm bm.. jadi tempatkoteanaklelaki la..ahahhahahah

k.A said...

cool apa bandar tentera darat? dah 15 tahun aku tak pegi portdickson tuh.

k.A said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ajidraai said...

nizam; aku admit ko mmg pakar bab ni eh, raja porno lak en.haha ;pp

k.A; jom lawat pd. ak ajar ko hot spot kat pd nak?haha ;ppp

W[A]NZAI said...

huhuu cam best ja gelaran tuh.weekend neh aq n geng2 aq g cna bercuti..hahahaa..;)

ajidraai said...

wanzai; gelaran yg mane satu? wahh,selamat bercuti.elak merayau lewat malam2.haha ;ppp

DandelinoiD said...

bg nizam raja porn, yeah! take my vote!

demit, DICKson. org puteh la yg bg nama ni

ajidraai said...

dandelinoid; time tu org pd da gune ppsmi kut.haha ;pppp

zAYEr said...

saje je highlitekan pkataan DICK!!awesome..haha

nocturnal activities?haha..good words!sesuey tuk dorg mcm binatang!

tak pernah pegi PD lagi tapi dah g kembar die,teluk kemang!

semoga jumpa bakal bini d port DICKson gak!

haha

ajidraai said...

zayer; i mmg dari kecik tulis PD cmtu da.haha ;pp

pd ngan teluk kemang tu same je.kalau u kencing kat air laut pd 5 minit smpai juga kat teluk kemang tu.haha

nak cari bini dari sabahan lah.

ayieq said...

haha, bad experience kt pd ye ajid? hehe

Ajiek said...

tempatkoteanaklelaki kan ijam..hahaha

nizam baharin said...

motif kau nak cari awek sabahan?
awek korea la weh..cun gila kot...
manchester-lelakidada-er :))

ajidraai said...

ajiek; port DICKson la.haha

nizam; sabahan pun hot jugak bah.
haha,semua ko nak translate en.yg lain xde ke? ;DDD

nizam baharin said...

eh hari tu bukan tajuk entry kau ni "kalau melaka bandar DIRAJA, portdickson bandar ape?" ke? AAHAHHAHAH sejak bila tukar ni..ahahah :DD

ajidraai said...

nizam; tu ar.sthun lebeh duk sini lupe dah.
ko bukan nak gtau ak silap en.haha
;DD

ajidraai said...

ayieq; huhu, mane de bad experience ni. kantoi pulak ;DD

nizam baharin said...

malas nak tunjuk pandai doe..mana aku tau kalau kat sekolah kau ajar melaka bandar diraja..HAHAHAH setau aku kuala kangsar yang bandar diraja..hehehe :D

ajidraai said...

nizam; merendah diri la pulak en.
kuala kangsar perak ke pahang eh?

nizam baharin said...

erkk kau belajar geografi ke tak ni? ahahhahaha..kuala kangsar perak ah...adoiyai..eh pandai2 je korg bagi gelaran aku raja porno..HAHAHAHAH.

zAYEr said...

yeke?soo memang dari kecik otak blue!! haha

yeke sekali lagi?tatau plak dekat jep..lantak arh yang penting besh..

bini sabahan?akuh dari sabah kot,meh2 aku rekomenkan..haha

ajidraai said...

nizam; da lupe la weh, minum air bersemut bnyk sngt kot.haha
;pppp

zayer; teluk kemang mmg best en.
ak nak awek yg duduk kat gunung kinabalu leh?haha ;ppp

nizam baharin said...

zayer; aku nak awek BULU KINA boleh? ahahahha tibe2 je nyampuk ;p

ajidraai said...

nizam; so, k.k tu kota kinaBULU?cun en kalau tuka name ni.haha ;ppp

zAYEr said...

woishh korg,sampai hati merperkotak-katikkan name k.k huh!sangat tidak bersopan!huhu

ajidraai; teluk kemang besh sajoo cuz nocturnal activities and free-show motorbike pun ade..huhu

nak awek yg duduk gunung?cehh,mampu ke ko nak sara?

nizam; haha,bulu kina?boleh sajoo asal ade pengerasnyer ;p

his name is padin said...

pd di isytiharkan sbg bndr tentera sbb ke'busy'an kerajaan memikat undi menjelang pilihanraya akan datang.

okey ape pd.
best,
smakin banyak arus moden :)
malam-malam tu tak boleh buat ape la.
tggu kerajaan n9 wat hukuman sebat dush dush banyak kali kat sape yang nak nocturnal segala tu.

nice blog btw, slamat hari raya :)

ajidraai said...

his name is padin; panjang name ko.panggil padin je la eh.haha

betol2.bile plihan raya je,mula la nak buat itu buat ini en.

kalau ade hukuman sebat aku pon x kuar umah jadinye.huhu ;pp

LuluRainbow . said...

rindu tol kat pd weh. sijil spm pon ku x amek agik. ehekkk....

ajidraai said...

lulurainbow; jom balik pd sesamer weh.haha.
yg kau x amek tu nape. ;DDD