Sunday, 27 September 2009

kau rasa kau dah cukup bulu nak berkahwin? x)

hai geng. salam sejahtera semua. entry hari ahad yang sangat BORING! bermakna tiada aktiviti bersosial yang sihat minggu ini. fb dan ms tu kira sosial sihat tak? okay, sepatutnya saya keluar berjalan-jalan ke hongdae tapi atas sebab kononnya banyak sangat kerja nak dibuat tak jadi keluar. bajet bagus je en. tapi macam sia-sia saja aku buat keputusan tu en. langsung tak study wey. haha. sebenarnya bukan tak study tapi tak paham. nanti-nanti la aku belajar.

kalaulah saya keluar berjalan kan lagi best. macam-macam boleh dapat. makanan sedap, baju baru, cuci mata gadis korea pakai skirt pendek, cuci mata maknyah lawa kat itaewon, pergi karaoke, dan tidak dilupakan meneroka kelab-kelab di apgujong dan hongdae. weeewitt. sejak bila pula aku pandai ke kelab nih. ;p. mentang-mentang lah setan-setan dah mula kerja balik en, senang-senang je nak ikut diorang. grr

lagi satu seminggu ni aku banyak sangat pikir masa depan aku kot. pelik tidak jika saya kata saya sudah tiada hati untuk berumah tangga dan memiliki anak cucu. kau orang semua mesti pernah berangan nak memiliki keluarga bahagia en. aku pon pernah kot. wajib tuhhh. hahaha. ;pp. like, bila bangun pagi ada seseorang disebelah kita yang sedang tidur berbantalkan lengan kita memakai bra seksi warna maroon. woow,gila hot sial. dan tidak dilupakan aksi cium bercium serta peluk memeluk secara marathon,suka hati, 24-7, 365day kecuali siang hari di bulan ramadhan. nak boleh saja, tapi jangan lupa ganti puasa. ;D

tapi itu semua zaman sekolah menengah kot. sekarang ini aku tak pernah terpikir pon aku akan kahwin satu hari nanti. risau pulak aku weyh. nak hidup bujang ke tua susah jugak. yelah, nanti nak bagi siapa pulak en harta-harta yang banyak tu. haha ;p.

so, geng semua. aku nak bertanya la en. normal ke kalau kita tak ada rasa gatal nak berkahwin?


26 comments:

mud said...

1. social ntwork sites tak sihat. i'd got backpain eversince sign up fb account.
2. yet, clubbing is more detrimental :)
3. sorry couldn't comment on the third paragraph, puasa enam. hee.
4. old method of avoiding people thronging to wedding.

k.A said...

normal kot. kejap je tuh ko rasa macam tak nak kawen. kang bila ko dah sunyi sepi baru rasa desperate gila nak cari calon isteri. :P

takpe, kita muda lagi wehh. jalan hidup masih panjang.hehehe.

nizam baharin said...

weh imaginasi kau yang bra maroon tu buat aku horney doe..nak awek korea satu.. nak yg tulin oke..saduran tak nak..ahahahha

ceh k.a..berckp soal kahwin..ahahah :D

ajidraai said...

mud; fb suck en.huhu. kurang pahala pose ko baca entri separa lucah cmni.haha ;p

k.A; normal ke?bgus bgus. jom enjoy our youth.haha ;p

nizam; bra maroon cup size d tu weyh.
yg plastik boleh?

ayieq said...

hurm,normal aje. your situation is preti much the same like me. currently im against love, peace and marriage institutional. lol.

hanya hidup seorang dan bercinta dengan diri sendiri.

ajidraai said...

ayieq; that mean i memang ramaja normal la en.haha.

xper, nanti i crik awek untuk u. ;P

ikanbilis said...

best pe kalau tak kahwin idup free je dari masalah! mwahahahha

ajidraai said...

ikan bilis; tu r pasal en.
pempuan skunk pon demand sngt.ngeh ;p

ayieq said...

@ajid: dah xnk awek. saya kecewa. cari jejaka korea hot hot ok. kite kne mencoba bnde2 baru. lol.

cupin cipon said...

bhs yg digunakan sgt mantap..
yeah!!
yazid gogo...
g marathon ke hangang...
haha

ajidraai said...

ayieq; are you serious?haha.untuk u i crikkan eh. ;p

cupin cipon; bahasa melayu kan bahasa paling mantap.jauh la hangang dari inha.g laut sudeyh. ;p

2ndstopsolution said...

sengal

ajidraai said...

amade; ak mmg sengal en.haha ;p
kau pon ape kurangnye.ngeh

ayien.. said...

normal lah tuh...
ha ha ha ha
nanti kalu sunyi sepi..
mula la meraban nak cari bini..
tapi takpe life begins at 40 ha ha ha
lelaki nampak mude okayh..
(jangan dengar aku mengarut ni ha ha)

avegalion said...

normal la beb....
maner syok kawen awal2... enjoy aar dulu... hehehe

ajidraai said...

ayien; skunk pon da sunyi da ni.
kalau life begin at 40,lame la nak dpt anak.?haha;p

avegalion; huhu,btol2.kawen lmbt lagi best en.

[r][a][y] eusouff said...

takde rasa gatal nak menikah?

it's normal.
depends la on what kind of lifestyle yg u live in skrg ni


obviously...
if are all alone in kampong somewhere...
gatal nak menikah jadi keutamaan la kan...
lights off pun pukul 10 malam kan? LOL

ajidraai said...

ray eusouff; kalau dapat yg bergetah jgnkan pukul 10,abis buletin utama da light off en.hehe ;DD

LuluRainbow . said...

wahhh, ranchak nampak nye...
topic makin hot.
adehhh...

ajidraai said...

lulurainbow; mcm pisang goreng panas eh.kau pon bg la pendapat ak selaku wakil wanita. ;DD

zAYEr said...

married? of course everyone's dream..to be fullfilled,yes,can but first have to look down to your pocket where you always kept ur wallet,open it up and see how many credit cards u owned..if more than one,good,go ahead but if one or none,dun have to tell you..bubye!

maaf,terover berbahasa asing!terima kasih sebab jadi pengikut..akhir kata! anyang hasewo!

ajidraai said...

zayer; da gatal nak kawen eh?haha.
ak xde credit card tp ade 3 debit card.boleh?

xkesah bahasa ape pun asalkn faham.hehe,same2.anyong ;DDD

zAYEr said...

kahwin?saya?tedakk..dgn isu penceraian yang semakin laris d abad ini memerlukan kita berfikir dua kali utk hidup berpasangan..soo better be single and ready to mingle!

debit card?boleh sajoo.haha

ajidraai said...

zayer; huhu, cerai tu kisah artis je kot. tp kdg2 mmg single the best kot.

;ppp

zAYEr said...

memang ar artis but artis pun manusia gak..kan?kan?ikan?huhu

yep,as u said!!

;]

zAYEr said...

memang ar artis but artis pun manusia gak..kan?kan?ikan?huhu

yep,as u said!!

;]