Sunday, 24 January 2010

harta yang tersembunyi di dalam almari usang.eh, tak usang pon ;DD

hai geng! ;D

lama sudah tidak berblog semenjak balik Malaysia yer. jangan rindu-rindu yer ;D chewahh~
aku sekarang ni sibuk berjalan merayau ke sana sini, ke shah alam, sunway, kl, oh tak lupa juga menemani ibu aku ke pasar beli ikan yer.

semalam aku pergi ice skating dengan teman-teman di sunway piramid tapi sebab tak ada gambar malas la aku nak update yer. ;DDD sori2.
weyh, mari kita bertukar topik jom.

pernah tak rumah kau orang ada baju yang lama-lama zaman tuk kadok, maksud aku sejak zaman nenek dan atuk kau orang. rumah aku melambak weh. banyak na peninggalan dari zaman dahulu kala. semua itu adalah peninggalan arwah nenek dan pakcik aku.
ibu aku pula nak buang benda tu semua rasa sayang pula sebab dia memang sensitif benda-benda camnih. dia kata benda tu tak kacau ko nape nak buang pulak.bio je lah kat situ.

ceh, panas je telinga aku weh.

so, bila aku tak ada kerja kat rumah ni aku pon check out la segala peninggalan yang ada dalam almari tu kan. guess what, baju-baju tu semua ada yang masih elok dan bisa dipakai lagi ya. kalau orang jawa kata, isek apik meneh. haha ;DD

cuma, tak ada yang nak pakai je.haha.

yang menarik perhatian aku adalah coat arwah pakcik aku masa dia tinggal di states dulu.
coat ralph lauren okay kawan-kawan. vintage dan cool kan. ;DD
aku decide nak ambil dan pakai coat tu sebab memang cool kut. haha.

mari mari, check this out.














okay, lepas ini kutuk la puas2 gambar diatas ni yer. haha
oh ya, untuk baju-baju yang lain pula, nanti kan apa yang akan aku lakukan terhadap mereka..hahahaha ;DDD

okay,chiow geng



6 comments:

cupin cipon said...

macho baju 2..

ajidraai said...

kan kan.baju annual dinner next year.haha

ayien.. said...

wah.. cantek gler kot2 tuh
nak satu!!!!!

ajidraai said...

ayien; sori lah xdpt nak bg..
nanty ko g states bli bnyk2 bg aku lak :DDD

*sUnNyMiSo* said...

kat umah ak byk.
tp satu pun tak muat.haha=P
macho gmbr.
silala msk dewi remaja.eh silap.
hero remaja.kehkeh

ajidraai said...

dila ;
bagi aku la jaket tu..huhu