Saturday, 2 October 2010

geek in action.

a lil update.

hari ini hujan.

mungkin esok daun-daun mula luruh.

hari ini aku nak beritahu yang diana danielle reply twitter aku weh woot woot.. jeles tak x2. haha. dan benda tu walaupun kecil tetapi macam sedikit berharga ok untuk diri aku. lepas ini nak cuba heliza pula tapi dia tak approve pun. dan dengan ini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada kakak diana danielle sebab you had made my day.

oh ye, mari kita buat sedikit update tentang diri aku selama aku bercuti ini. satu, selama bercuti hanya aktif di facebook sahaja walaupun kawan kat facebook tak berapa ramai tapi setiap sepuluh minit macam kena refresh page news feed itu semata-mata nak tengok ade post kontroversi tak untuk dikomen dan dikutuk.
kedua, tahun ini summer break paling menarik sebab ada camp rock 2. ehhh, ape camp rock ni, tak rock la tengok demi lovato ni kan. ok, apa yang menariknya adalah aku dapat berpuasa dan beraya di kampung. yeahh, walaupun buat cuti sendiri tapi puas hati la juga.

ketiga, mari kita cerita pasal korea pula. aku cuba jadi geek. full stop.

4 comments:

Abir Abhar said...

Ajid, what a geek..

*tgok lah glee ye
haha

tengku_fir21 said...

waaa..jadi geek....

ajid said...

abir.glee da lame ak tinggal. haha

tengku fir; jom join sklai

Abir Abhar said...

alaa..
x geek lah mcm tu x tgok
gleee
hahaha