Friday, 1 October 2010

runway

video


memang semua orang nak pakai baju cantik-cantik. nak yang menarik perhatian. ada kata pepatah korea berbunyi pakaian adalah sayap seseorang manusia. motif mukadimah dengan kata-kata macam ni adalah kerana aku pun suka pakai baju yang menarik. hey, maaf lama tak update sebab sibuk bercuti.

video di atas boleh dianggap sebagai comeback ke dunia blog ini.

2 comments:

tengku_fir21 said...

hahaha..aku nampak kau katwalk yeyeye...

ajid said...

hahaha. ni mcm bahan gelak abad ke 21 weh. aku macam duck walk ade lah