Friday, 18 December 2009

aktiviti hindar sunyi | gunakan kawan-kawan



hey, sihat? aku sihat saja. baru lepas peperiksaan dan merasakan hidup dengan perasaan segar. cehhh, segar tu weyh. ahaha. entri lepas aku cakap aku sunyi en. ahaha. series weh aku betul-betul sunyi. kawan aku cakap blog aku dah jadi blog despo.

ahaha. lawak doh. mungkin sejak dua menjak ni aku rasa sunyi sebab exam week kut. maksud aku, duduk dalam bilik kecil hadap dinding selama 2 minggu tanpa apa-apa aktiviti buat kita terfikir masa depan serta pencapaian hidup kita yer.cheewah ;p

hari ini, cuaca paling sejuk di seoul. -13 yer. lihat betul-betul. negatif tu. tapi dengan semangat kut aku keluar lepak rumah member aku. dengan aktiviti borak-borak, masak-masak, lepas itu nak masing-masing sibuk nak luruskan rambut. rebonding ok. ;D. l

epas itu aktiviti photoshoot dengan tema ajal maut. masing-masing sila ingat tentang mati yer. jangan asyik buat dosa je. ok, aktiviti kemuncak malam ini dijangka berakhir dengan parti seks yer. kami baru order 5 biatches korea. ahaha. tak lah. pillow talk je lah kut. k out. layan gambar k ;D






2 comments:

*sUnNyMiSo* said...

uishh.menarik2.
aku suke=)
hehe

Kfid said...

spe jadi antu doww. mcm yan