Friday, 23 April 2010

cuba hargai rakan ketika ada. bila hilang jangan menyesal



tajuk tiada kaitan. sekadar peringatan.

ada sebuah bilik. aku tinggal didalamnya. setiap hari aku tidur, bersalin pakaian, masturbate, bermain bersama mimi, segalanya aku lakukan didalamnya. walaupun  tidak besar tapi cukup memberikan ruang untuk berteduh. aku amat selesa.

bagi aku, bilik aku adalah syurga untuk lelaki bujang macam aku.
tetapi first, let me introduce my house to you =p


my so-called villa

alaa, villa ini kecil je tak macam rumah-rumah kau orang. aku ni dah lah pelajar makan duit rakyat takkan la nak cari rumah besar-besar kan. rumah ini pun sewa rumah sebulan mencecah seribu ringgit ok. apa yang aku suka tentang rumah ini adalah toilet dia. well, boleh dikatakan 75peratus rumah ini dipilih adalah kerana toiletnya. toilet adalah penting kan sebab tempat membuat berbagai projek kan. projek apa? jeng jeng jeng. dan disitu juga lah banyak inspirasi yang muncul.

dan juga, rumah haruslah bersih sentiasa. walaupun aku jantan, tapi rumah aku masih boleh dikategorikan sebagai bersih. kalau cikgu kebersihan check ni mesti dapat award kelas terbersih macam time sekolah dulu tu kan. kalau rumah kau kotor, tidak kah kau rasa macam mata kau tak suci gitu. ternoda dek kekotoran dan debu-debu. apelah metafora yang aku pakai ni. haha =p oleh itu, selalu lah kau orang kemas dan jaga kebersihan rumah kau orang untuk memastikan dara dan teruna anda terpelihara.



katil ku berwarna merah

saya memvakum rumah saya 4hari sekali. mop seminggu sekali. anda pula bagai mana? mungkin lepas ini aku boleh jadi pembantu rumah kau orang. part time pun boleh weh asal kan dapat upah.
sebulan lepas aku busy merenovate bilik aku agar lebih ceria dan da-bomb. dan kini saya mempersembahkan hasil yang tidak seberapa ini. hish, malunye =p (fuck off yazid)

tempat menonton porno dan menimba ilmu



kamar beradu dan jam dinding tidak berjarum


pameran album polaroid aku. cuba carik naked pic. =p



lampu ditaja khas oleh casa impian ye



ok, selamat tinggal. baca majalah lagi best. 

6 comments:

Afzainizam said...

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Anonymous said...

gile cun

meiceya myh said...

nice~

blog walking...

ajid said...

thank you =p

melur said...

cantik dow bilik kau..
aku cop kau jd maid aku!! :DD

ajid said...

melur; thanks =p
byrn sbulan 800 ye =p