Sunday, 25 October 2009

saya budak jahat.puas hati? ;X


saya tidak galakkan kau orang baca entri ini.



tekanan perasaan sungguh dua tiga hari ini. ingatkan keluar jalan-jalan dapat la hilangkan tekanan perasaan ini, hilang kejap lepas itu datang balik. otak rasa berat, tengkuk rasa sakit. banyak sangat masalah yang disimpan dari dulu.

ahhh, saya nak seseorang temankan saya ke taman sekarang. sekurang-kurangnya saya rasa selamat. dulu saya selalu ajak azma, tapi bila dah jauh ni susah sikit. haih ;(

ahhh, saya nak lupakan skandal-skandal saya yang lepas. jangan tanya kenapa saya ada skandal walaupun saya x hot mana. minta maaf. saya banyak buat silap kat kau orang. setelah apa yang berlaku saya rasa macam saya mempermainkan kau orang saja. ;( .tapi, sila ingat yang saya pernah sayang kau orang.

saya rasa macam ada batu dalam kepala saya. dua batu besar. dia pusing-pusing langgar dengan otak saya. sakit sangat. setan kut. ha, setan ini lah kut yang kadang-kadang ajak saya tgk porn.

ahhh, saya perlukan psikologist. saya perlukan ketawa saya. kalau jumpa saya sila buat jenaka, insyaallah saya tolong ketawa. oh, saya lupa saya ada psikologist peribadi. cuma kadang-kadang saya lupa saya ada diri-Nya. ;( .maaf.

kalau kau orang baca entri ini, sila tadah tangan dan tolong doakan saya kembali bersemangat dan jadi budak baik lepas ini. terima kasih


9 comments:

zayer said...

nape ni ajid??wuts wrong wit u?angin monsun kat korea kuat sgt ke bertiup sampai semangat ko nak jadi budak baek pon terbang sekali..

relax,tym2 emo perlu banyak relax..

klu tak bleh relax,cube kol sape2 yg bleh buat ko relax mcm mak ko ke,sape2 arh

*cheers*

namesayerien said...

공원 갈래??
월미도??
그렇게 슬프지 마,스트레스 하지 마..
아무튼 계속 살아야 지...
옛날보다 더 밟고 행복하게 살아야 지..
너 여기 혼자 있는 게 아니잖아
우리 있잖아...
82명 동생들 있어...

Saiful Ridzuan said...

sama2 lah kita berdoa...smoga kau rasa serba cukup dan bersemangat. hwaiting! :D

ajidraai said...

zayer ; ak stress terlebih je kut..haih,

rien ; 고맙단 말 밖에 할 수 없다.

saiful ; thanks prayin ntuk ak..hwating ;D

ajidraai said...
This comment has been removed by the author.
ayieq said...

ok fine siap ade komen dalam bahasa korea. keji kan.

anyway jgn sedih la, saya ada disini untuk awak ok ;)

ajidraai said...

haha, keji kan ayieq.nanti saya komen awak korean nak?nak jadi keji gak. ;D

saya dah ok dah.kembali bersemangat ;DD

thnaks ayieq.

namesayerien said...

kwn ko ckp aku keji
kem salammmm sket
haha

Dakjaat™ said...

kalau ko budak jahat.. kena bersekutu dengan aku ni .... tp ko takde kutu lagi kan? hahahahahahah!