Saturday, 17 October 2009

gadis melayu memang mantap seyh!

kau rasa gadis korea hot tak? hurm, aku pun rasa hot sangat sangat kut sebab diorang selalu pakai mini skirt di musim panas. haha. sekarang musim luruh jadi boleh dikatakan gadis korea dah mula tutup sedikit aurat diorang. heeee.

dan lagi satu aku tengok gadis korea suka bermekap. pergi kelas wajib mekap okay. itu pun aku suka juga sebab diorang pandai menjaga imej. dan aku rasa gadis korea lebih seductive jika bermekap berbanding tidak bermekap. macam kau orang pernah tengok misha omar mekap dengan tak mekap? sila google sendiri kalau nak tau. ;D. kalau macam itu, misal kata aku kahwin ngan gadis korea suatu hari nanti waktu nak projek je kena mekap dulu baru lah aku dapat melayar bahtera ke laut biru dengan lancar. ahahaha. ;D

oh ya, lagi satu gadis korea manja gila okay. senang cerita dekat malaysia digelar gedik tapi aku tak sampai hati nak panggil gadis korea gedik. so, aku guna istilah manja. kalau kau orang peminat drama korea mungkin kau orang paham apa yang aku maksudkan ini.

tapi aku tetap suka gadis melayu. mak, jangan takut ajid tak kahwin orang korea ok. ;D.
sebab apa? sebab gadis melayu kini berubah dari gedik kepada manja. dan aku rasa mereka comel. comel dengan senyuman. ;D


p/s; aku cakap gadis je yang mantap.laki-laki, makcik-makcik, nyonya-nyonya dalam video tu sila abaikan okay. ;D

9 comments:

*sUnNyMiSo* said...

never knew that 2pm got so many fans from m'sia!
neway,thanks ajid.
trsipu2 malu ak bace entry nih.
haha!=)

LuluRainbow . said...

mengong jid...
haha

zayer said...

ajid ; gadis korea hawt?takdek arh,diorg comel arh!

gedik,ahaha,mmg patot pon! XDD

if nak projek kene mekap lu ah..haha,tak leh blah! ;pp

cehh,ni ko sedang menerapkan pepatah lam diri ah ni,hujan emas d ngr org,hujan batu d ngr sendiri,lebih baik d ngr sendiri!

poyo! xp

ajidraai said...

sunnymiso ; aku da register msuk fanclub lg.ahaha, gatal2 xde kerja.
ala, malu2 lak eh ;D

lulurainbow ; ak mmg mengong pon weyh.tingtong sket. ahaha ;D

zayer ; bile yang comel tu da pakai seksi jadi hot la en. ahaha.

ikanbilis said...

hahahaha mesti muka cam hantu kalau tak mekap!

weh studies kat sana semua in korean ka? i minat mau sambung PR/Advertising kat sana ada bagus?

ajidraai said...

ikan bilis ; haha. kalau mekap tebal pun mcm hantu jugak.

xsemua korean.ade gune english jugak.
hurm, ok kut rasanya. heee ;DD

JemiHatake said...

japanese oke gak dow. lagy manja. nak nak lagy time kalau dorang jady bunny girl atau maid. pokoknya tengok dorang main cosplay yang comel comel. kawaii

Dakjaat™ said...

sape ni? :p

ajidraai said...

jemi ; kau sebut japanese je first thing aku ingat maria ozawa..ahaha ;D

dakjaat; sape? ;D