Sunday, 16 January 2011

saya sedang holidays jadi kalau tak update blog jangan marah.

Tahu tak dalam banyak-banyak kopi, kopi yang paling dikeji adalah copy paste. Oleh itu biar blog tak diupdate jangan copy copy ha. Haha.

Okay, hai semua. This is going to be my first entry since coming back for holidays.Oh, juga first entry in 2011. Oh, tak lupa my first entry yang tak ditaip menggunakan komputer. (berapa banyak nak oh tak lupa ni) Hanya update melalui handphone sahaja sekarang. Malah memang sekarang kalau online pun memang dah tak pandang komputer. Yelah, guna tab ni sudah kan.

Lately, aku banyak berperang dengan diri sendiri. Buat itu rasa tak kena buat ini rasa macam salah je. But I try to act normal and cool outside. Tapi biasalah kan remaja, kalau tak ada konflik macam tak rollercoaster lah hidup ni kan.

Since it is brand new year, it is going to be brand new me too. Yeah, aku dah berazam untuk jadi lebih kuat dan kental. Pandai melawan segala anasir luar dan mematahkan segala kata-kata belakang. Cewah, aku cakap macam poyo pulak kan. Haha. Lagi satu, aku akan buat apa yang aku ingin buat. K fellas, bye
Published with Blogger-droid v1.6.5

6 comments:

Anonymous said...

sombat..바보..haha

ajid said...

누군지 다 알거든. 꺼져 ㅋㅋ

tengku_fir21 said...

all the best self branding programme..ahaha

kopi aper paling kuat..

ajid said...

fir, thanks.
err.kopi ape weh, kopi jantan? kopi super?

Anonymous said...

ㅅㅂㄻ..닥쳐..ㅎㅎ..
ko didenda basuh baju sebulan

hakimansor said...

akhirnya!post gak sumthing tau :)
thanx !