Saturday, 12 September 2009

hari raya makin menjelang. saya pula semakin sunyi ok. ;p

salam sejahtera semua. yesh, dah 22 hari kita menjalankan ibadah puasa kan. maknanya lagi 8hari kita akan menyambut hari lebaran. rasa-rasa raya tahun ni macam mana en. yang pasti adegan mengalirkan air mata bersama ayah ibu mesti ada kan. itu segmen yang wajib en. aku tak kisah korang nak cakap aku cengeng ke ape ke, suka hati aku la en. aku dari kecil memang cengeng kot. ;(

cerita minggu ini, aku cuba rajin-rajin pergi ke kelas setelah cuti dua bulan. cuba bayangkan selama dua bulan tak pegang pen dan buka buku en. haruslah silau mata menghadap buku dan mengigil tangan pegang pen en. ;p. kalau dah mula kelas ini, kerja-kerja pun semakin bertambah. tiada masa nak merayau-rayau, nak jumpa kawan, nak shoping, nak clubbing sume en. aku fokus kepada pelajaran saja sekarang. chewahh. ;p. nanti lah kalau aku kuar merayau aku cerita k.

iye, memang sibuk belajar tapi aku nak jugak buat sesuatu supaya dapat kurangkan stress dan release tension. walau tidak ada masa pun aku nak buat jugak. kalau dulu aku suka baring sambil dengar muzik gune ipod touch aku. tapi sejak ipod tu aku bagi kat kakak aku, aku dah tak tahu nak buat apa lagi weyh. baik kan aku senang-senang je aku bagi ipod kat kakak aku en. itulah seorang adik yang baik en. sila muntah. ;p.

jadi, dalam benak fikiran aku ni, aku dah ada dua pilihan. satu, bela haiwan. okay, ini memang bukan aku tapi aku nak cuba juga bela bela haiwan ni kan. yesh, saya nak ubah hidup saya jadi lebih menarik kut. haha. ;p. jadi, hari itu masa tengok kat kedai haiwan ada memerang dengan kucing yang comel sangat okay. nak nak nak! harga memerang tu dalam 220000won je.

dua, beli nintendo wii. okay, ini pun memang bukan aku. game dan aku memang tidak sealiran.
bagi aku layan tv lagi bagus dari game. itu dulu. lepas main game psp azrina je, aku pon rasa
game cool. ;p. nintendo wii pon aku da survey dekat homeplus hari tu, dalam 250000won juga.

OMG, mana satu nak pilih ek? aku sunyi sangat sekarang ni. ;p





10 comments:

chotz said...

hahahah...

susah2, balik je sni...whawhawha

ajidraai said...

chotz.
nak balik duit takde.

sila support..hoho ;p

LuluRainbow . said...

bp wit melesia ?

ajidraai said...

lulurainbow ;wit melesia dlm 700rat kut.tolong belikan bleh? ;p

DandelinoiD said...

beli wii wei...

bukan saja kau best main game, badan boleh sihat juga!

ajidraai said...

dandeloid ;hurm.. btol tu, tapi nti leka game je pulak ;p

*sUnNyMiSo* said...

kalo ko bli wii ak nk gi umah ko tiap2 hr.
tp kalo ko bli kucing,
ak nk duk kat umah ko trus.boleh??
hehe:p

ajidraai said...

sunnymiso; xder bilik lebih la uma ni,
tandas pon boleh jugak en ;p

nizam baharin said...

apa kejadahnya nak bela memerang?!! kang dia makan kau kang..aahhahaha
aku cdgkan beli balik je la ipod touch..:DD

ajidraai said...

nizam; memerang cute doh..haha,kalo ak beli ak pastikan die mkn ko dulu.
x ckup fulus la ipodtouch ;p